:XIX.  C.A.C.I.B. Kiállitás SZABADKÁN - 2018.05.27.
Az idén is megrendezésre kerül a Nemzetközi fajtakutya kiállitás a kelebiai ménes területén.
A jelentkezéseket sziveskedjenek MÁJUS 23.-ig leadni, ugyanis ekkor zárjuk a katalógust ami elengedhetetlen a nemzetközi kiállitásokon, mert pótlap abba nem csatolható!
Az idén is serlegekkel és ajándékokkal készülünk a legsikeresebb versenyzõk számára.
A kiállitas revü részében helyet kap a legszebb fiatal kutya megválasztása azaz a JUNIOR BIS. Ezúttal is jutalmazzuk a legszebb tenyészpárt valamint a legszebb tenyészcsoportot.
Természetessen nem feledkezünk meg a fajtagyõztesekrõl sem és a finálét az idén is a legszebb FCI csoport gyõztesek  kiválasztása és a kiállitás gyõztesének azaz a BEST IN SHOW megválasztása koronázza.
MINEDEN VERSENYZÕNEK SOK SIKERT ÉS JÓ KIÁLLITÁST KIVÁNUNK!

A BIRÓI LISTA ITT TALÁLHATÓ  >>>>>>>>>>

AZ ONLINE NEVEZÉSEKET LEZÁRTUK
        
   ISTEN HOZTA SZABADKÁN!
FONTOS ÉRTESITÉS:
Minden kutyát külön nevezési lapon kell bejelenteni és a bejelentett kutya a kiállitó tulajdonát kell, hogy képezze. A nevezési dij a hazai kiállitók számára 2000 dinár, a külföldi nevezõk (azaz a nem szerb törzskönyvvel rendelkezõ kutyára) 30 eurót fizetnek minden bejelentett kutya után. Amennyiben a kutyát munka vagy sampion osztályba nevezi, ne feledkezzen meg megküldeni a sampion igazolás másolatát illetve a munkavizsgát tanúsitó igazolás másolatát, mert e papirok hiányában a kutyát automatikussan a korának megfeleõ korosztályba csoportositjuk át.
Külföldi nevezõk számára lehetõséget biztositunk a helyszinen való fizetésre, mig a hazai nevezõk személyessen a klubban vagy a következõ számlaszámra fizethetik be a nevezési dijat:
Kinolosko drustvo Subotica:
310-174195-70
megjelölve, hogy: " Za izlozbu pasa"
NEVEZNI MÁR NEM LEHET
C.A.C.I.B.   Subotica  2017