:XXIII.  C.A.C.I.B. Kiállitás SZABADKÁN - 2023.06.18.

 2022.05.29.-án kerül megrendezésre. Az idén is ahogyan már hagyományosan, a kelebiai ménes ad otthont a rendezvéynek. A kiállítás kretén belül megrendezésre kerül a JUNIOR HANDLING elnevezésü revü pont csak úgy mint a fajtakutya kiállítás díszeseménye a BEST IN SHOW ahol a kiállítás legszebb kutyája kerül kiválasztásra a központi ringben.I

A kiállítókat szeretettel várjuk reggel 8 órától.
A bírálatok 10:00 órakkor kezdödnek
Minden résztvevönek sok sikert kívánunk!

A BIRÓI LISTA ITT TALÁLHATÓ<<<<  

A NEVEZÉSEKET FOGADJUK  
        
   ISTEN HOZTA SZABADKÁN!
FONTOS ÉRTESITÉS:
Minden kutyát külön nevezési lapon kell bejelenteni és a bejelentett kutya a kiállitó tulajdonát kell, hogy képezze. A nevezési dij a hazai kiállitók számára 3000 dinár, a külföldi nevezõk (azaz a nem szerb törzskönyvvel rendelkezõ kutyára) 40 eurót fizetnek minden bejelentett kutya után. Nevezési dij hazai kiállitóknak a kiallitas napjan 3500 dinűr. Amennyiben a kutyát munka vagy sampion osztályba nevezi, ne feledkezzen meg megküldeni a sampion igazolás másolatát illetve a munkavizsgát tanúsitó igazolás másolatát, mert e papirok hiányában a kutyát automatikussan a korának megfeleõ korosztályba csoportositjuk át.
Külföldi nevezõk számára lehetõséget biztositunk a helyszinen való fizetésre, mig a hazai nevezõk személyessen a klubban vagy a következõ számlaszámra fizethetik be a nevezési dijat:
Kinolosko drustvo Subotica:
205-512037-69
megjelölve, hogy: " Za izlozbu pasa"
C.A.C.I.B.   Subotica  2017