:XVIII.  C.A.C.I.B. Kiállitás SZABADKÁN - 2017.05.21.


Az idén is megrendezésre kerül a Nemzetközi fajtakutya kiállitás a kelebiai ménes területén.
A jelentkezéseket sziveskedjenek MÁJUS 17.-ig leadni, ugyanis ekkor zárjuk a katalógust ami elengedhetetlen a nemzetközi kiállitásokon, mert pótlap abba nem csatolható!

Az idén is serlegekkel és ajándékokkal készülünk a legsikeresebb versenyzők számára.
A kiállitas revü részében helyet kap a legszebb fiatal kutya megválasztása azaz a JUNIOR BIS. Ezúttal is jutalmazzuk a legszebb tenyészpárt valamint a legszebb tenyészcsoportot.
Természetessen nem feledkezünk meg a fajtagyőztesekről sem és a finálét az idén is a legszebb FCI csoport győztesek  kiválasztása és a kiállitás győztesének azaz a BEST IN SHOW megválasztása koronázza.

MINEDEN VERSENYZŐNEK SOK SIKERT ÉS JÓ KIÁLLITÁST KIVÁNUNK!

A BIRÓI LISTA ITT TALÁLHATÓ  >>>>>>>>>>

AZ ONLINE NEVEZÉST ITT KELL KITÖLTENI >>>>>>
        

   ISTEN HOZTA SZABADKÁN!

FONTOS ÉRTESITÉS:

Minden kutyát külön nevezési lapon kell bejelenteni és a bejelentett kutya a kiállitó tulajdonát kell, hogy képezze. A nevezési dij a hazai kiállitók számára 2000 dinár, a külföldi nevezők (azaz a nem szerb törzskönyvvel rendelkező kutyára) 30 eurót fizetnek minden bejelentett kutya után. Amennyiben a kutyát munka vagy sampion osztályba nevezi, ne feledkezzen meg megküldeni a sampion igazolás másolatát illetve a munkavizsgát tanúsitó igazolás másolatát, mert e papirok hiányában a kutyát automatikussan a korának megfeleő korosztályba csoportositjuk át.


Külföldi nevezők számára lehetőséget biztositunk a helyszinen való fizetésre, mig a hazai nevezők személyessen a klubban vagy a következő számlaszámra fizethetik be a nevezési dijat:

Kinolosko drustvo Subotica:
310-174195-70
megjelölve, hogy: " Za izlozbu pasa"


NEVEZNI 2017.05.17 ig lehet
C.A.C.I.B.   Subotica  2017